pyhra 2 augusztus 15 vasárnap

 2010.08.16. 21:07

Vasárnap ellenére kénytelenek voltunk korán felkelni, mert Günter a második Sajtosfiú (a legújabb) várt minket fél 8-ra a Käserai előtt. Ott találtuk egy sráccal pakoltak, így kiderült, kénytelenek vagyunk mi is külön menni, mert 4-en nem fértünk volna  a buszba, csak ha a srác az utastérben ül, az meg anniyira nem lett volna jó. De így legalább akkor jövünk haza, ha akarunk, nem kell alkalmazkodni... Megkaptuk a pólóinkat, persze megint  fejenként egy mérettel nagyobbakat, jó lesz az nekünk:) Ahogy felértünk a hegyre, azonnal ömleni kezdett az eső, de annyira, hogy nem láttunk ki az ablakon, gondoltuk jól kezdődik a buli:S Az eső elállt, mi pedig megkerestük a "munkahelyünket", ott már ment a kipakolászás, többek közt két nagy LFS Pyhra transzparenst kellett felállítani. MIvel tombolt a szél, ezek elég labilisan álltak, olyanok voltak mint két nagy vitorla, csak idő kérdése volt, mikor szállnak el... Az egyik tetején a mi Tomink is ott volt, és amikor belekapott a szél, Niki csak azt kiabálta hogy : "TOMI, TOMI, TOMI!!!" " Dől a tábla"- helyett persze:) Erre Afke felénk fordul, és megkérdezi, a TOMI, TOMI, TOMI az azt jelenti magyarul,hogy schnell, schnell, schnell (gyorsan)??? Na hát hirtelen mindketten dőlni kezdtünk a nevetéstől, én meg alig bírtam kinyögni, hogy neeeeem, az azt jelenti, hogy "Tartani" :) Persze innentől kedve ez már megmarad köztünk:)

Egyre hidegebb kezdett lenni, rajtunk meg csak a fehér /zöld Pyhra-s pólo volt, íg én alá akartam venni a saját pólómat, hogy ne fázzak annyira, csakhogy sehol nem volt egy hely, ahol át lehetett volna gyorsan venni. Így aztán kénytelen voltam bent a kocsiban lebukni, de nyitott ablakok mellett persze mindenki belátott volna, így majdhogynem bebújtam az alsó polcok alá, amikor Afke megszánt, és odatartotta elém a pulcsimat. Nikinek bezzeg ezt is meg kellett örökítenie, nemhogy segített volna ő is rajtam.....:)

Egyre több vásárló jött, volt hogy 3-an alig bírtunk kiszolgálni, Günteréknek nagyon ment a fagyi, nem értünk rá enni még, aztán egyszercsak azt vettük észre, hogy már el is fogyott... szerencsére trelefonálgattak és jött még utánpótlás, amiből nekünk is jutott egy kis könyörgés és csel árán:) Ennyire finom fagyit én még sohasem ettem, ezt szabadalmaztatni kellene, tényleg isteni finom:)

Brunoval is találkoztunk, aki a salátákat őrizte, nehogy elvigye a szél, és természetesen megkínált minket egy kis salátás hamburgerrel. Ez is nagyon finom volt, olyan osztrák hamburger, de 100x is jobb, mint az igazi!!! Mondta azt is, majd ő is jön kóstolóba hozzánk:)

A Diribá is tiszteletét tette nálunk, kaptunk tőle "finom" Almdudlert is. Bezzeg akiknek szívesen adtunk volna kóstolót, ők nem jöttek... Engelbert lehet még most is másnapos, a többieknek meg eszébe sem jut feljönni:(

Már elműlt 6 óra mikor végre el tudtunk indulni hazafelé, kicsit hosszúra nyúlt ez a nap, és nem volt könnyű munka ám...  El akartunk menni még Lilihez Pizzáért, de mind a két hely zárva volt..:( Holnap reggel megint Wirtschaft, így  megyünk inkább aludni...

Évi

A bejegyzés trackback címe:

https://bumbee-csigu.blog.hu/api/trackback/id/tr912226476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása